قدس آنلاین- تبریز: رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور را ۳۵۰ گرم اعلام کرد.

ایرانی‌ها سالانه تنها ۳۵۰ گرم گوشت بوقلمون می‌خورند

به گزارش قدس آنلاین از تبریز، مرتضی رضایی در مراسم کلنگ‌زنی طرح تحقیقاتی، آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی کشور در بناب، با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات بناب به سیستم‌های پیشرفته تحقیقاتی مجهز خواهد شد، اظهار کرد: مرکز آموزشی اصلاح‌نژاد بوقلمون بومی بناب در ۴۰ هکتار زمین شامل سالن جوجه‌کشی، پرورش جوجه، سالن مولد و انبار است.

وی افزود: فاز اول این مرکز با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال و طی ۹ ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و سالانه ظرفیت تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار جوجه را دارد.

وی افزایش ضریب تبدیل بوقلمون را از اهداف اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: در نژاد ملی ضریب تولید گوشت ۸ تا ۱۰ کیلو است که این ضریب در مرکز بناب به ۵ کیلو کاهش خواهد یافت.

رضایی تصریح کرد: ضریب تولید میزان خوراکی است که به گوشت تبدیل می‌شود.

رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه بوقلمون در کشور را ۳۵۰ گرم اعلام کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.